FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Міжнародний день обіймів - як пройшов цей день у нашій школі

Міжнародний день обіймів— щорічнесвято, що відзначають21 січня. За традицією цього дня можна дружньо обіймати навіть незнайомих людей. Свято виникло 21 січня1986року вКаро (Мічиган),США.

Свято з'явилося в70-х рокахXX століття, сформувавшись в студентському середовищі західноєвропейської молоді, але точні обставини його появи невідомі. Саме в цей день хлопці та дівчата обіймали один одного без жодного інтимного натяку. За своєрідним «повір'ям», під час дружніх обіймів люди обмінюються душевним теплом. Існують і «наукові» обґрунтування корисності обіймів: доброзичливі дотики підвищуютьімунітет, стимулюють центральну нервову систему, підвищують у крові рівеньгемоглобіну, а також іншого гормону —окситоцину, що викликає доброзичливе ставлення до інших людей.

З ініциативи учнівського уряду, цей день вирішили відзначити і учні нашої школи. 22 січня 2018 року школярі із задоволенням провели акцію «Почни свій день з обіймів» та поділились своїм теплом зі своїми друзями, однокласниками та знайомими. Школярі танцювали і звичайно обіймалися з однокласниками та вчителями. Учні 5-11 класів випустили стіннівки до Дня обіймів, а учні молодших класів принесли свої розмальовки. Цей чудовий день подарував усім гарний настрій і незабутні емоції.

Заголовок
/Files/images/den_obymv/11.jpg /Files/images/den_obymv/10.jpg
/Files/images/den_obymv/12.jpg /Files/images/den_obymv/13.jpg
/Files/images/den_obymv/15.jpg /Files/images/den_obymv/17.jpg
/Files/images/den_obymv/18.jpg /Files/images/den_obymv/2.jpg
/Files/images/den_obymv/20.jpg /Files/images/den_obymv/22.jpg
/Files/images/den_obymv/23.jpg /Files/images/den_obymv/24.jpg
/Files/images/den_obymv/25.jpg /Files/images/den_obymv/26.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 0