FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Фестиваль-ярмарок «Країни світу»

Фестиваль-ярмарок «Країни світу»

17 і 19 квітня в нашій школі відбувся Фестиваль-ярмарок «Країни світу». Учасниками свята стали колективи 2-11 класів. Першокласники були запрошені в якості гостей. Кожен клас задовго до свята старанно обмірковував свій виступ. Учні малювали плакати, готували національні страви разом зі своїми батьками.

На другий день фестивалю, 19.04 в полудень, середня та старша школи зібралися в урочистій обстановці.

Фестиваль був розділений на три локації. В актовому залі класи надавали послуги на будь-який смак: від весілля в Єгипті до медичного обстеження в Німеччині. У вестибюлі школи – розваги та конкурси. У спортивному залі – традиційний Благодійний ярмарок. Захід вийшов цікавим, музичним та запам’ятався всім. Фестиваль у такому форматі в школі вже став традиційним. Щороку змінюється тільки тематика. Завдяки святу, діти мають змогу проявити свою допитливість, винахідливість, артистичність і продемонструвати інші свої таланти. А найголовніше, і виконавці, і глядачі можуть без праці та із задоволенням дізнатися про різні країни та народи.

Благодійний ярмарок в нашій школі – це не лише традиція, а й одна зі складових виховної роботи. Ми не тільки навчаємо дітей різним наукам, а й прагнемо пробуджувати в них співчуття до тих, хто потрапив у біду, щире прагнення допомогти. Усі кошти, а це 21 341 гривні, зібрані на Благодійному Фестивалю-ярмарку, будуть передані учням рідної школи, які знаходяться в скрутних життєвих обставинах.

Кiлькiсть переглядiв: 0